НАШАТА ИСТОРИЯ

"От всички думи най-печалните са: А можеше..."
Кърт Вонегът

За това решихме да впрегнем сили, опит и желание и да сътворим това, за което дълги години сме мечтали: фирма от сплотен и опитен екип. Фирма родена от страстта на двама ентусиасти, търсещи качество и съвършенство.

В продължение на осем години се лутахме и търсихме това от което имахме нужда. Опитвахме се да го създадем там където вече имаше друг ред и разбиране за нещата.

И така през 2008 год. създадохме "ВИП Билдингс" ООД. Фирма, която да създава красота и уют и да докаже, че и у нас има добър бизнес и работата може да доставя удоволствие. Фирма с отговорно отношение към клиентите и служителите си.

Сформираният екип от опитни специалисти в областта на строителството, мениджмънта и икономиката работи за стабилното развитие на фирмата в днешната трудна икономическа обстановка. Адаптивността, гъвкавостта и способността ни да предлагаме цялостни и разнообразни решения е в основата на успеха на нашата фирма. Основен приоритет за нас са лоялността и коректното поведение към всички наши клиенти, които вече са се убедили, че могат да разчитат на нашите услуги във всеки един момент.

  • image
  • image
  • image
  • image

ОТЗИВИ